Supliment nutritiv, LD Imuno Pharm, Bionatura Plant, Flacon 180 capsule

Supliment nutritiv, LD Imuno Pharm, Bionatura Plant, Flacon 180 capsule

Imuno Pharm, aliatul sistemului imunitar

Importanța sistemului imunitar în prevenirea bolilor este de necontestat. Din nefericire, există numeroși factori care slăbesc funcțiile organismului, grăbind apariția afecțiunilor: bacteriile, ciupercile, paraziții intestinali, alimentația necorespunzătoare, poluarea etc.

Pentru a sprijini regenerarea celulară și a susține funcțiile sistemului imunitar, Laboratoarele Pharma Dacica au creat produsul Imuno Pharm, un supliment alimentar din plante și minerale cu proprietăți recunoscute în terapiile alternative, un remediu natural recomandat în prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni variate. Compoziția produsului echilibrează funcțiile întregului organism, favorizează întărirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor și regenerarea celulară. Imuno Pharmîndeplinește cu succes calitățile unui remediu natural cu rol dublu: detoxifiere și protecție. Suplimentul nutritiv reprezintă o formulă de elemente 100% naturale, unică pe piaţa din România: rădăcină deAstragalus (plantă recunoscută pentru proprietățile antivirale, antitumorale și tonice), rădăcină deEchinacea (cel mai eficient stimulent imunitar oferit de natură), rădăcină de ginseng siberian și de gheara-mâței, precum și zeolit.

Prin componentele sale bioactive, Imuno Pharm favorizează menținerea în limite normale a capacității de adaptare și regenerare a organismului, sprijină buna funcționare a sistemului cardiovascular și contribuie la reglarea funcțiilor digestive sau hepatice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

*La comenzile de peste 400lei in limita a 15Kg

 

Dragi clienți,

Stocul produselor și comenzile se confirmă doar pe e-mail - plusica.ro@gmail.com

Mulțumim!

  • Producător: PharmaDacica
  • Cod produs: PHD003
  • Disponibilitate: Disponibil in 2 - 3 Zile
  • 130,00 RON

Va rugam sa sunati pentru verificarea stocului.

Telefon: 0724 934 993