Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-215C

Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-215C

Caracteristici principale:

- Nebulizare cu compresor;
- Tub cu lungime mare;
- Rata crescuta de nebulizare;
- Filtru de praf;
- Capacitatea cupei de medicamentatie de 10 ml;
- Suport ingenios pentru sustinerea kitului de nebulizare.

 

 

Aparatul de aerosoli Scian NB-215C este unul din cele mai mici modele de nebulizatoare cu compresor de pe piata. Design-ul inovativ si dimensiunile reduse reprezinta o alegere buna de luat in considerare atunci cand dorim sa achizitionam un astfel de dispozitiv medical.

 

Aparatul de aerosoli Scian NB-215C este usor de
utilizat

 

USOR DE UTILIZAT
 

Aceste aparate castiga tot mai mult teren in randul pacientilor si al medicilor, deoarece se pot folosi cu usurinta atat in cabinetele medicale, cat si la domiciliu. Principiul dupa care functioneaza este urmatorul: aparatul transforma medicamentatia lichida in aerosoli (picaturi foarte mici, dense, sub forma unei cete) ce sunt inhalati direct in plamani cu foarte mare usurinta.

 

 

Compresor puternic Scian NB-215C

 

 

COMPRESOR PUTERNIC

Nebulizatorul NB-215C este prevazut cu un compresor de mici dimensiuni ce egaleaza performantele oricarui alt compresor profesional. Datorita utilizarii unei tehnologii moderne, acest aparat este mult mai silentios decat alte modele din categoria sa.

 

BONUS:

 

Dispenserul de culoare albastra
 - cel universal, prezent cam in toate marcile de aparate de aerosoli - se recomanda atunci cand problemele respiratorii se regasesc in toate zonele caii respiratorii. Acesta ofera particule de aerosoli cu diametrul de aproximativ 4 µ (microni) si utilizeaza0,4 ml de medicamentatie pe minut. Avand dimensiunea cuprinsa intre cele doua dispozitive, acesta este considerat de uz universal, tratand cu succes toate problemele respiratorii ale celorlalte doua dispensere. In plus, se poate folosi si in tratarea traheitei si a traheobronsitei.(ATENTIE, ACESTA ESTE INCLUS IN KITUL DE NEBULIZARE)

Dispenserul de culoare galbena
 ofera cele mai mici particule de aerosoli, cu diametrul de aproximativ 3,5 µ (microni) la o utilizare a medicamentatiei de 0,3 ml/minut. Acesta se adreseaza in special bolilor ce apar in partea inferioara a cailor respiratorii si anume in plamani. Printre cele mai intalnite boli regasim bronsita, astmul, bronsiolita, bronsiectazii sau bronhopneumonia.
 
Dispenserul de culoare rosie
 a fost proiectat pentru a oferi cele mai mari particule de aerosoli. Acestea au dimensiunea de aproximativ 5 µ (microni) a o utilizare a medicamentatiei de 0,5 ml/minut. Astfel, acesta trebuie folosit doar atunci cand suferim de o boala a cailor respiratorii superioare. Dintre cele mai des intalnite putem mentiona: sinuzita, rinita, laringita, faringita, amigdalita si traheita.

 
 
 
 
MASCA BEBELUSI                                                                    PIESE  NAZALE  ADULTI  SI  COPII

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Transport Gratuit

*La comenzile de peste 400lei in limita a 15Kg

 

Dragi clienți,

Stocul produselor și comenzile se confirmă doar pe e-mail - plusica.ro@gmail.com

Mulțumim!

  • Producător: Scian
  • Cod produs: nb215C
  • Disponibilitate: Lipsa stoc
  • 165,62 RON

Va rugam sa sunati pentru verificarea stocului.

Telefon: 0724 934 993